Hypnose bij uitstelgedrag

Je wilt nu eindelijk eens echt aan de gang en stoppen met uitstelgedrag?

Je hebt zoveel te doen en juist die drukte maakt je onrustig waardoor je afleiding gaat zoeken en weer je doelen voor die dag niet behaalt. Dit geeft je nog meer frustraties.

Is dit herkenbaar voor jou?

- Je hebt zoveel te doen dat je het gevoel hebt er bijna in te verdrinken.
- Je bent het overzicht kwijt en voelt je onrustig.
- Je kunt je er maar niet toe zetten om echt te beginnen met een taak.
- Je vertelt jezelf dat het “nu niet het ideale moment is om te beginnen” en gaat maar weer iets anders doen.
- Zodra je ergens aan begint, voel je je moe of ervaar je een gebrek aan motivatie.
- Je leidt jezelf af en vind allerlei vertraging-manoeuvres.
- Je vertelt jezelf dat je beter presteert wanneer je onder druk staat.

Dit alles zorgt ervoor dat je maar niet gedaan krijgt wat je van tevoren bedacht had. Dit frustreert je en maakt dat je je schuldig voelt naar jezelf toe. Je weet tenslotte wat er moet gebeuren, maar je krijgt het maar niet voor elkaar. Het is echt een energielek op deze manier.

Het is tijd om de koe bij de horens te vatten!

Uitstelgedrag oplossen met Hypnose:

Hoe het werkt!

Voor uitstelgedrag kunnen meerdere oorzaken zijn. Bijvoorbeeld doordat je je onrustig voelt en het overzicht kwijtraakt door de vele taken die je te doen hebt. In dat geval kan hypnotherapie jouw helpen door een andere beleving van tijd te krijgen waardoor je meer overzicht ervaart en beter in staat bent om je taken in te plannen. Hierdoor valt de onrust weg en zal de behoefte voor uitstelgedrag ook verdwijnen.

Een andere reden van uitstelgedrag is, omdat je eigenlijk helemaal niet gemotiveerd bent om de taken uit te voeren. In dat geval komt je doelstelling niet overeen met je gevoel. Hierbij kan hypnotherapie je helpen door te werken met je doelstemming. We maken dan een tijdreis naar voren naar het goede gevoel dat jij zal ervaren zodra je doel gerealiseerd is. Dit zal je de motivatie geven om nu productief aan de gang te gaan met je taken wat maakt dat je uitstelgedrag verdwijnt.

Wat kost een sessie hypnose voor uitstelgedrag?

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na een traject hypnotherapie tegen uitstelgedrag?

Na de hypnotherapie en de hypnose heeft er een gedragsverandering bij je plaatsgevonden. Hierdoor ben je eindelijk verlost van dat vervelende uitstelgedrag en ga je effectief en productief aan de slag met het behalen van je doelen. En ik kan me helemaal voorstellen dat dit een enorme boost aan je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde geeft. En dit geeft je natuurlijk de energie om nog meer doelen te behalen.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Allergieen hypnotherapie Amersfoort Utrecht Achterveld Zeist Hilversum

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort.