Lichamelijke klachten behandelen met hypnose

Je hebt last van je lichaam en je wilt nu echt lichaamsverandering realiseren!

Je lichaam is een tempel, maar die van jouw voelt momenteel meer aan als een bouwval. Je hebt bijvoorbeeld last van een lichamelijke kwaal die telkens weer opspeelt. Of je hebt bepaald gedrag dat niet goed is voor je lichamelijke gezondheid, wat ervoor zorgt dat je je ook mentaal minder goed voelt.

Is dit herkenbaar voor jou?

- Je hebt last van een lichamelijke kwaal (allergieën, rusteloze benen, tinnitus, maag- en darmklachten/ maagzuur, hoofdpijn).
- Je wilt graag afvallen, maar eet door uit emotie.
- Je hebt last van een verminderd libido.
- Je hebt niet de energie om die dingen te doen die je graag zou willen doen.
- Je ervaart moeite met slapen.
- Je hebt een gewoonte of een verslaving waar je maar niet mee op kunt houden.
- Je staat open voor een nieuwe benadering.

Jouw probleem zorgt ervoor dat je niet optimaal van je leven kunt genieten. Je lichaam zit je namelijk in de weg en dat zorgt ervoor dat je niet het onderste uit de kan kunt halen. Je hebt het gevoel op slechts 50% van je kunnen te functioneren. Je baalt hier ontzettend van. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets van dit alles heeft je tot nog toe blijvend het gewenste resultaat opgeleverd.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Waar kan hypnose bij helpen?

Afvallen met Hypnose

Wil jij met de kracht van hypnose je mind activeren om daarmee blijvend af te vallen?

Lees meer ...

Allergieën

Klaar met je allergie? Verlos jezelf ervan en herwin je vrijheid. Ontdek hoe hypnotherapie je krachtig ondersteunt.

Lees meer ...

Libido problemen

Libidoproblemen? Verlos jezelf ervan en herwin je vrijheid. Ontdek hoe hypnotherapie je krachtig ondersteunt.

Lees meer ...

Slaapproblemen

Last van chronische slaapproblemen? Bevrijd jezelf hiervan en val snel en makkelijk in slaap.

Lees meer ...

Rusteloze benen

Heb jij last van rusteloze benen? Ontdek hoe hypnotherapie je krachtig ondersteunt.

Lees meer ...

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Hoe helpt hypnotherapie jou te ondersteunen bij lichaamsverandering?

Bij hypnotherapie maak ik gebruik van hypnose om je breinactiviteit te verlagen. Je komt dan in een lichte trance en een diepe staat van ontspanning. Deze diepe staat van ontspanning maakt het mogelijk om direct met je onbewuste te communiceren. Het is in jouw onbewuste dat 95 – 98% van wie jij bent ligt opgeslagen. Hier bevindt zich dus ook de kern van wat jij als je lichamelijke probleem ervaart.

We kunnen dan ook direct naar de kern van jouw klacht en deze hier oplossen en veranderen.

Wat is het resultaat van een hypnose sessie?

Bij hypnotherapie wordt jouw probleem op de diepst mogelijke laag opgelost. Hiermee verandert als het ware jouw programmering. Wanneer we hier iets veranderen, zal jouw probleem oplossen. Je lichaam zal op deze verandering reageren door mee te veranderen. Je zal daarom direct blijvende verandering in je lichaam ervaren. Je zal minder of geen last meer hebben van die kwaal en het zal makkelijker voor je zijn om je aan je gezonde gewoontes te houden.

Je zal vanaf nu op 100%  van je mogelijkheden functioneren. En dat geeft een heerlijk gevoel van vrijheid en ongekende mogelijkheden.

Ervaringen

Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker
Ik heb samen gewerkt met Theo en kan hem aan iedereen aanbevelen! Hij heeft veel kennis op het gebied van o.a. pijnbestrijding, NLP en hypnose. Hij kan zeer goed omgaan met serieuze onderwerpen maar weet gelukkig ook veel humor toe te passen in zijn sessies wanneer nodig. Een zeer professionele, bevlogen therapeut.
Bart van Tienhoven

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Theo van Kalleveen

Van Kalleveen Hypnotherapie

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to the point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort