Hypnose bij snurken

Je wilt nu eindelijk eens echt stoppen met snurken?

Na een drukke dag van werken lig je ’s nachts heerlijk van een welverdiende nachtrust te genieten, maar dan schrik je plots wakker van je eigen gesnurk en is je nachtrust verstoord.

Is dit herkenbaar voor jou?

- Je hebt last van een verstoorde nachtrust.
- S ‘morgens sta je moe en brak op.
- Je hebt last van vermoeidheidsproblemen als stemmingswisselingen en moeite met concentreren.
- Je keel doet pijn van al jouw gesnurk.
- Je staat open voor een nieuwe benadering om te stoppen met snurken.

En daarnaast heeft jouw partner ook nog eens enorm veel last van jouw gesnurk. Dit legt een extra druk op jullie relatie. Je voelt je hier wellicht zelfs een beetje schuldig over en je schaamt je voor je gesnurk.

Je voelt je daarom erg gemotiveerd om te stoppen met snurken. Maar tot nog toe is het helaas nog niet gelukt.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Hypnose bij snurken:

Hoe het werkt!

Hypnotherapie is zeer effectief om te stoppen snurken. Ergens in jouw onbewuste bevindt zich namelijk de overtuiging dat het, om wat voor reden dan ook, nodig is om te snurken. Jouw gesnurk dient een doel. Dit doel vervult een voor jouw belangrijke waarde.

Tijdens de sessie hypnotherapie vragen we jouw onbewuste brein om op zoek te gaan naar nieuwe andere manieren om diezelfde waarde te vervullen als dat het snurken deed. Daarmee vervalt voor jouw onbewuste de noodzaak om te snurken.

Je kunt dit prima vergelijken met het opruimen van een computer. De programma’s die je niet meer nodig hebt, gooi je weg. Hiervoor in de plaats laad je nieuwe bruikbare programma’s. Zo kun je dus letterlijk in je onderbewustzijn het snurken weggooien en vervangen door iets gunstigs.

Wat kost een sessie hypnose voor grenzen stellen?

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na een traject hypnotherapie tegen snurken?

Na de hypnotherapie en de hypnose heeft er een gedragsverandering bij je plaatsgevonden. Hierdoor ben je eindelijk verlost van die vreemde gewoonte en zal je vanaf nu niet langer snurken en kunnen jij en je partner ’s nachts van een welverdiende nachtrust genieten zodat je je overdag energiek voelt en van het volle leven kunt genieten.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Allergieen hypnotherapie Amersfoort Utrecht Achterveld Zeist Hilversum

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort