Hypnose inzetten bij Allergieën

Je hebt last van een allergische reactie en bent benieuwd of je hier ook van af kunt komen?

Als je last hebt van een allergie kan je dit als ontzettend vervelend ervaren. Stel je hebt hooikoorts en het begint eindelijk weer mooi weer te worden waardoor iedereen weer lekker naar buiten gaat. Helaas voor jou betekent dit mooie weer ook dat er zich meer pollen in de lucht bevinden. En voor jou betekenen meer pollen ook meer niezen, jeuk, loopneus of verstopte neus en jeukende, rode en tranende ogen.

Is dit herkenbaar voor jou:

- Je gaat bepaalde situaties uit de weg vanwege jouw allergie.
- Je vermijdt bepaald voedsel vanwege jouw allergie.
- Hierdoor belemmerd jouw allergie je in je vrijheid.
- Wat ervoor zorgt dat jouw allergie je kwaliteit van leven beïnvloed.
- Je staat open voor het idee dat allergieën blijven kunnen worden opgelost zonder medicatie.
- Je wilt je nu eindelijk weleens vrij breken van deze allergie zodat jij voluit kunt gaan leven.

Eerst dacht ik dat last van allergieën een ziekte is die je wel of niet hebt. Tijdens de opleiding tot hypnotherapeut heb ik geleerd dat je een allergie kunt aanpakken door het gedrag van de ‘patiënt’ te veranderen. Door je door middel van hypnose bewust te worden van bepaalde elementen in je gedrag en die te veranderen kan een allergie zelfs verdwijnen.

Veel voorkomende allergieën zijn:

- Hooikoorts.
- Allergie voor huisstofmijt.
- Voedsel allergieën.
- Allergieën voor huisdieren.
- Allergie voor schimmelsporen.

Als jij lijdt aan één van deze allergieën dan weet je ook hoe vervelend dat is. Je moet er altijd rekening mee houden en het blijft je belemmeren.

Laat mij jou begeleiden naar de bevrijding van jouw allergieën!

Allergieën en Hypnose:

Hoe het werkt!

Een allergie is eigenlijk niet meer dan een reactiepatroon. Een reactiepatroon met als hoogste doel om jou te beschermen. Ooit is jouw allergie ontstaan toen jouw onbewuste brein tijdens een bedreigende situatie bepaalde stofjes die zich al in jouw lichaam bevonden activeerde om zo een waarschuwingssignaal naar je immuunsysteem te sturen.

Op het moment dat jouw onbewuste brein een bepaalde stof associeert met een pijnlijke of gevaarlijke situatie zal het jou de volgende keer dat je hiermee in aanraking komt een waarschuwingssignaal geven: jouw allergische reactie. Hierdoor denk jij wel twee keer na voordat je weer in de buurt van die stof komt.

Tijdens de sessie hypnotherapie vragen we jouw onbewuste brein vragen om de associaties met bepaalde allergenen los te laten en de oude overlevingsstrategieën te vervangen door nieuwe gunstige strategieën.

Wat kost een sessie hypnose voor allergieën

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na een traject hypnotherapie bij allergieën?

Na de hypnotherapie en de hypnose zal jouw onbewuste accepteren dat het oude gedrag niet langer meer wenselijk is. Het zal op tijdens de sessie positieve manieren gevonden hebben waardoor jij niet langer last hebt van je allergische reactie. Deze behoort vanaf nu tot je verleden.

Hierdoor hoef jij niet langer rekening te houden met jouw allergie en zal je niet langer last meer ondervinden van zijn reacties. Je bent nu bevrijd van je allergie en kunt vanaf nu gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Je hebt je vrij gebroken.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Allergieen hypnotherapie Amersfoort Utrecht Achterveld Zeist Hilversum

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort.