Hypnotherapie bij emotionele problemen

Je hebt last van emotionele problemen waar je vanaf wilt?

Je hebt negatieve emoties waardoor je emotionele problemen ervaart. Deze komen telkens weer terug waardoor het voelt alsof je een slaaf bent van je eigen negatieve emoties. Jouw emotionele problemen zorgen ervoor dat je minder van je leven kunt genieten. Dat je beperkt wordt in je vrijheid. Jij lijdt onder je emotionele problemen.

Is dit herkenbaar voor jou?

- Je hebt last van angsten of fobieën.
- Je hebt last van een trauma.
- Je hebt last van liefdesverdriet.
- Je ervaart negatieve emoties als neerslachtigheid en depressiviteit.
- Je hebt weinig zelfvertrouwen.
- Je voelt je een gevangene van je emoties.

Jij sleurt je negatieve emoties als een molensteen met je mee. Zij kleuren je wereld omdat jouw emotionele problemen je gedachten, gedrag en gezondheid bepalen. Je voelt je daarom een gevangene van je eigen emoties. Ze blijven zwaar op je drukken. Dit frustreert je.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Waar kan hypnose bij helpen?

Angsten en Fobieën

Hypnotherapie bij angst: Bevrijd jezelf van oncontroleerbare angsten en fobieën. Ervaar direct verandering met een humorvolle hypnotherapiesessie.

Lees meer ...

Depressie

Hypnotherapie tegen depressiviteit: Kom uit je depressie en ervaar weer hoe het is om je lekker te voelen. Ontdek hoe hypnotherapie je kan helpen om van je depressie verlost te worden.

Lees meer ...

Faalangst

Hypnotherapie voor faalangst: Schud de onzekerheid van je af en durf te ondernemen en fouten te maken. Ontdek hoe je met hypnotherapie krachtige reuzenstappen maakt naar zelfvertrouwen.

Lees meer ...

Straalangst

Hypnotherapie voor straalangst: Schud de onzekerheid van je af en toon de wereld wat jij echt te bieden hebt. Ontdek hoe je met hypnotherapie krachtige reuzenstappen maakt naar zelfvertrouwen.

Lees meer ...

Trauma en PTSS

Heb jij last van trauma’s of PTSS? Verlos jezelf van hiervan en ervaar meer rust en ruimte in je dagelijks leven. Ontdek hoe hypnotherapie je krachtig ondersteunt.

Lees meer ...

Zelfvertrouwen

Hypnotherapie voor meer zelfvertrouwen: Schud de onzekerheid van je af en toon de wereld wat jij echt te bieden hebt. Ontdek hoe je met hypnotherapie krachtige reuzenstappen maakt naar zelfvertrouwen.

Lees meer ...

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Hoe helpt hypnotherapie jou te ondersteunen bij emotionele problemen?

Bij hypnotherapie maak ik gebruik van hypnose om je breinactiviteit te verlagen. Je komt dan in een lichte trance en een diepe staat van ontspanning. Deze diepe staat van ontspanning maakt het mogelijk om direct met je onbewuste te communiceren. Het is in jouw onbewuste dat 95 – 98% van wie jij bent ligt opgeslagen.

Hier bevindt zich dus ook de kern en oorzaak van wat jij als je emotionele problemen ervaart. We kunnen dan ook direct naar de kern van jouw probleem en deze hier oplossen, zodat de door jou gewenste verandering gerealiseerd wordt.

Wat is het resultaat van een hypnose sessie?

Bij hypnotherapie wordt jouw probleem op de diepst mogelijke laag opgelost. Hiermee verandert als het ware jouw programmering. Wanneer we hier iets veranderen, reageren je emoties door mee te veranderen. Je zal daarom direct blijvend een verandering in je emoties merken.

Je ervaart opluchting. De last van je emotionele problemen is van je schouders gevallen. Je voelt je sinds lange tijd weer goed. Dit geeft energie. Je bent de weg naar vrijheid ingeslagen. En dit geeft vertrouwen en stemt optimistisch.

Ervaringen

Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker
Ik heb samen gewerkt met Theo en kan hem aan iedereen aanbevelen! Hij heeft veel kennis op het gebied van o.a. pijnbestrijding, NLP en hypnose. Hij kan zeer goed omgaan met serieuze onderwerpen maar weet gelukkig ook veel humor toe te passen in zijn sessies wanneer nodig. Een zeer professionele, bevlogen therapeut.
Bart van Tienhoven

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Emotionele problemen hypnose amersfoort Utrecht Hilversum Zeist Amsterdam

Van Kalleveen Hypnotherapie

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to the point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort.