Gedragsverandering door middel van hypnotherapie

Je wilt het anders en nu echt eindelijk eens die gewenste gedragsverandering realiseren?

Jij voelt je een slaaf van je eigen gedrag. Het is alsof je aan de ketting ligt. Je weet en voelt dat dit gedrag niet goed voor je is. Maar hoe hard je het ook probeert; het lukt je maar niet om de gewenste verandering op wilskracht te realiseren.

Is dit herkenbaar voor jou?

- Je hebt een verslaving waar je maar niet mee kunt stoppen (roken, drugs, werken, seks, sporten, dramatiek).
- Je vertoont gedrag waarmee je jezelf in de weg zit (nagelbijten, zenuwtics, boosheid, agressie, te lief zijn).
- Je voelt je een gevangene van je eigen gedrag.
- Je bent vastbesloten om de gewenste verandering te realiseren.
- Je staat open voor een nieuwe benadering.

Je voelt je een gevangene van je eigen gedrag en bent jezelf bewust van de negatieve invloed die dit heeft op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dit zorgt voor allerlei negatieve gevoelens over jezelf. Je hebt al van alles geprobeerd en je weet inmiddels dat je het met rationeel nadenken en wilskracht alleen niet op gaat lossen.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Waar kan hypnose bij helpen?

Bloosangst

Hypnotherapie bij bloosangst: Bevrijd jezelf van deze oncontroleerbare gewoonte. Ervaar direct verandering met een humorvolle hypnotherapiesessie.

Lees meer ...

Grenzen stellen

Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven en laat je gemakkelijk over je heenlopen? Verlos jezelf hiervan en gebruik hypnose om je assertiviteit te ontwikkelen.

Lees meer ...

Snurken

Stoppen met snurken? Verlos jezelf van die vervelende gewoonte en krijg de nachtrust die je nodig hebt. Ontdek hoe hypnotherapie je krachtig ondersteunt.

Lees meer ...

Roken

Wil je stoppen met roken? Verlos jezelf ervan en herwin je vrijheid en gezondheid. Ontdek hoe hypnotherapie je krachtig ondersteunt.

Lees meer ...

Nagelbijten

Wil je stoppen met nagelbijten? Verlos jezelf van die vreemde gewoonte en krijg mooie verzorgde nagels en handen.

Lees meer ...

Uitstelgedrag

Saboteer jij jezelf met uitstelgedrag? Verlos jezelf van die vervelende gewoonte en wordt effectief en productief in het behalen van je doelen.

Lees meer ...

Verslavingen

Wil je stoppen met verslaving? Verlos jezelf van die nare gewoonte en herwin je vrijheid. Ontdek hoe hypnotherapie je krachtig ondersteunt.

Lees meer ...

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Hoe helpt hypnotherapie jou te ondersteunen bij gedragsverandering?

Bij hypnotherapie maak ik gebruik van hypnose om je breinactiviteit te verlagen. Je komt dan in een lichte trance en een diepe staat van ontspanning. Deze diepe staat van ontspanning maakt het mogelijk om direct met je onbewuste te communiceren.

Het is in jouw onbewuste dat 95 – 98% van wie jij bent ligt opgeslagen. Hier bevindt zich dus ook de kern en oorzaak van wat jij als je gedragsprobleem ervaart. We kunnen dan ook direct naar de kern van jouw probleem en deze hier oplossen, zodat de door jou gewenste gedragsverandering gerealiseerd wordt.

Wat is het resultaat van een hypnose sessie?

Bij hypnotherapie wordt jouw probleem op de diepst mogelijke laag opgelost. Hiermee verandert als het ware jouw programmering. Wanneer we hier iets veranderen, zal jouw probleem oplossen. Je gedrag zal op deze verandering reageren door mee te veranderen. Je zal daarom direct blijvende gedragsverandering merken.

Je zal merken dat het vanaf nu in ieder facet van je leven gewoon makkelijker en makkelijker gaat. Dat jij de dingen anders doet dan jij voorheen deed. Dat je dingen gaat zeggen die je voorheen nooit had gezegd. Jou gewenste gedragsverandering, of het nu een verslaving of een gewoonte is, is vanaf nu een feit. En dat geeft een heerlijk gevoel van zelfcontrole, vrijheid en ongekende mogelijkheden.

Ervaringen

Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker
Ik heb samen gewerkt met Theo en kan hem aan iedereen aanbevelen! Hij heeft veel kennis op het gebied van o.a. pijnbestrijding, NLP en hypnose. Hij kan zeer goed omgaan met serieuze onderwerpen maar weet gelukkig ook veel humor toe te passen in zijn sessies wanneer nodig. Een zeer professionele, bevlogen therapeut.
Bart van Tienhoven

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Theo van Kalleveen

Van Kalleveen Hypnotherapie

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to the point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort