Je libido verhogen? Zet hypnose in

Je merkt dat je libido minder wordt en wilt deze graag verhogen?

Je merkt dat jouw libido, nu je al een tijdje een fijne relatie hebt, steeds lager wordt. Je behoefte aan seks met je partner wordt steeds minder. Toch is deze ooit erg sterk aanwezig geweest. Je baalt hier dan ook ontzettend van. Ook omdat je hierdoor het gevoel hebt dat je je partner in de steek laat. Ook ben je bang dat hij/zij vanwege je verminderd libido gaat twijfelen over jouw oprechtheid binnen de relatie. Of dat hij/zij het genot mogelijk bij een ander gaat halen. Uit angst hem of haar te verliezen, zet je jezelf ertoe om toch te vrijen. Dit zonder dat je hier zelf nog echt van geniet. De intensiteit is weg en je hebt het gevoel een kunstje uit te voeren.

Is dit herkenbaar voor jou:

- Je hebt een leuke relatie en bent gek op je partner.
- Jullie hebben een tijd met een vlammend seksleven achter de rug.
- Je hebt een goede gezondheid.
- Je merkt dat je libido verminderd en je baalt hier van.
- Jouw verminderde libido wekt allerlei negatieve gevoelens over jezelf op.
- Je verlangt terug naar het vlammende seksleven van voorheen.

 

Er kunnen veel oorzaken aan een verminderd libido ten grondslag liggen. Veel voorkomende oorzaken hiervoor zijn:

- Hormonale schommelingen.
- Gebruik van bepaalde medicijnen.
- Stress en angst.
- Medische aandoeningen als diabetes, obesitas en een hoge bloeddruk.
- Leeftijd.
- Slaapgebrek.
- Roken, overmatig alcohol- en drugsgebruik.
- Relatieproblemen.
- Zelfbeeld en laag lichaamsbeeld.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Niet alle oorzaken van een verlaagd libido kunnen met hypnotherapie worden opgelost. Maar in het geval van stress en angst, slaapgebrek, roken, overmatig alcohol- en drugsgebruik, zelfbeeld, lichaamsbeeld en trauma is hypnotherapie op zijn minst een hele krachtige ondersteuning om jouw libido verhogen.

Laat mij jou helpen het vuurtje van verlangen in jezelf weer op te stoken en je libido verhogen.

PS. In alle gevallen is het sowieso goed om in gesprek te gaan met een expert op dit gebied. Bijvoorbeeld een dokter, relatietherapeut of seksuoloog.

Libido verhogen met Hypnose:

Hoe het werkt!

Hoe helpt hypnotherapie jou bij het verhogen van je libido?

Bij hypnotherapie maak ik gebruik van hypnose om je breinactiviteit te verlagen. Je komt dan in een lichte trance en een diepe staat van ontspanning. Deze diepe staat van ontspanning maakt het mogelijk om direct met je onbewuste te communiceren. Het is in jouw onbewuste dat 95 – 98% van wie jij bent ligt opgeslagen.

Hier bevindt zich dus ook de oorzaak van jouw verminderde libido. We kunnen dan ook direct naar de kern van jouw probleem en deze hier oplossen en veranderen.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende hypnose en visualisatie technieken om de blokkade te elimineren en het verlangen te stimuleren en jouw libido te verhogen.

Wat kost een sessie libido verhogen?

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na een traject hypnotherapie om het libido te verhogen?

Na een hypnotherapiesessie gericht op het verhogen van je libido, zul je opnieuw vol energie verlangen naar intimiteit met je partner. Tijdens de sessie heb je opnieuw contact gemaakt met het verlangen dat je aan het begin van jullie relatie hebt ervaren. Bovendien heb je geleerd hoe je dit verlangen als het ware met een simpele handeling kunt oproepen bij jezelf.

Dit zal je belemmeringen wegnemen en je in staat stellen om weer vrijelijk te genieten van de liefdeservaring met je partner. Duw de meubels opzij en maak de weg vrij, want de dans van passie kan beginnen.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Libido verhogen met hypnotherapie Amersfoort Urecht Zeist Soest Hilversum

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort