Hypnose inzetten bij chronische slaapproblemen

Je wilt nu eindelijk wel weer eens snel en gemakkelijk in een lange en diepe slaap vallen?

Je gaat moe naar bed s ’avonds, maar ligt toch uren te woelen of naar het plafond te staren. Of je wordt halverwege de nacht wakker en het lukt je daarna niet meer om in slaap te vallen. Je ergert je kapot en s ’morgens sta je moe en brak op.

Is dit herkenbaar voor jou:

- Je hebt al langer last van chronische slaapproblemen.
- Je ligt uren wakker van het piekeren, woelen en draaien.
- Als je s ‘nachts wakker wordt, lukt het je niet om zomaar weer in slaap te vallen.
- S ‘morgens sta je moe en brak op.
- Goed slapen is inmiddels een obsessie voor je.
- Je hebt allerlei negatieve gedachten over de effecten die je slaapproblemen hebben op je gezondheid en je functioneren.
- Je wilt nu eindelijk echt weleens van je slaapproblemen worden verlost.

Tegelijkertijd ben je je ook nog eens bewust van de negatieve effecten die jouw slaapproblemen hebben op je humeur en daarmee op jouw directe omgeving. Ook hier baal je stevig van.

Maar wist je bijvoorbeeld ook dat chronisch slaaptekort op de lange termijn kan leiden tot depressie, angst, bipolaire stoornis en zelfs schizofrenie? Dit omdat je zenuwstelsel bij chronisch slaaptekort continu “aan” staat.

Daarnaast speelt slaap ook een belangrijke rol in de ondersteuning van je immuunsysteem. Wanneer je dus last heb van chronische slaapproblemen word je vatbaarder voor infecties, verkoudheid, griep en andere ziekten. Maar ook wordt het risico dat je last krijgt van hart- en vaatziekten aanzienlijk groter. Net als diabetes type 2 en obesitas. Allemaal ellende die jij graag wilt voorkomen.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

 

Chronische Slaapproblemen en Hypnose:

Hoe het werkt!

Hoe bevrijd hypnotherapie jou van je chronische slaapproblemen?

Hypnotherapie werkt zo goed bij het oplossen van slaapproblemen omdat het de in jouw onbewuste brein opgeslagen onderliggende oorzaak van jouw slaapproblemen aanpakt. Vaak worden chronische slaapproblemen veroorzaakt door één of andere vorm van conflict of stress dat zich in jouw onbewuste brein afspeelt. Wanneer je onder hypnose gaat, zal je je van deze oorzaak bewust worden. Ook kunnen we deze dan direct veranderen door er een positieve draai aan geven.

Doordat de oorzaak van jouw slaapproblemen nu door jou als positief wordt ervaren, zal ook het effect van deze oorzaak veranderen. Het is voor jou onbewuste brein nu namelijk niet langer nodig om een alarm signaal te sturen. Dat alarm signaal dat je eerder vertelde dat je wakker moest blijven, is nu dus verdwenen.

Nu dit stress signaal is weggevallen, houdt niets je meer tegen om in een diepe slaap te vallen.

Wat kost een sessie hypnose bij chronische slaapproblemen

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na een traject hypnotherapie tegen chronische slaapproblemen?

Na de sessie hypnotherapie ben jij bevrijdt van je slaapproblemen. Vanaf nu ga jij s ‘avonds met een gerust gevoel naar bed. Je zal snel in slaap vallen en ongestoord doorslapen totdat de wekker gaat, of je lichaam en geest aangeven dat zij voldoende zijn uitgerust.

Bij het opstaan voel jij je fit, vrolijk en fris. En je voelt je ook nog eens dankbaar voor de lekkere nacht slapen die je zojuist achter de rug hebt waardoor het onmogelijk is dat jij met het verkeerde been uit bed stapt. Je ervaart de hele dag door de energie en focus om die dingen te doen die jij belangrijk vindt. Je bent nu in staat om van dit leven te genieten en je doelen allemaal te behalen. Hiermee heb je een positieve impact op jouw omgeving en de mensen om je heen.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Theo van Kalleveen

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort