Hypnose bij stoppen met nagelbijten

Je wilt nu eindelijk eens echt stoppen met nagelbijten?

Ongemerkt zit je toch weer op je nagels te bijten. Soms doe je dit in een situatie van spanning of stress, maar een andere keer betrap je jezelf erop dat je het doet, terwijl je ontspannen naar een film zit te kijken.

Is dit herkenbaar voor jou:

- Je wilt echt stoppen met nagelbijten.
- Je hebt al verschillende pogingen gedaan om te stoppen met nagelbijten.
- Ondanks al die verschillende pogingen om te stoppen met nagelbijten, doe je het nog steeds.
- Nagelbijten is een gewoonte geworden die groter is dan jouw wilskracht.
- Je doet ongemerkt aan nagelbijten en geregeld ‘betrap’ je jezelf erop dat je het weer aan het doen bent.
- Je voelt je hier soms moedeloos over.
- En toch ben je echt gemotiveerd om te stoppen met nagelbijten en bereid te blijven zoeken naar een methode die werkt voor jou.

En daarnaast ziet het er ook nog eens erg onverzorgd uit. Hier ben jij je volledig van bewust. Je baalt van jezelf als je naar je handen kijkt en die afgekloven stompjes ziet. Je schaamt je hier zelfs wellicht een beetje voor.

Je voelt je daarom erg gemotiveerd om te stoppen met deze gewoonte. Maar helaas, ondanks al je pogingen is het tot nog toe nog niet gelukt. Je wordt er moedeloos van en je voelt je verslagen. Verslagen door deze hardnekkige gewoonte. Het is echt een automatische en het lijkt wel groter te zijn dan jij.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Stoppen met Nagelbijten en Hypnose:

Hoe het werkt!

Hypnotherapie is zeer effectief om te stoppen nagelbijten. In het voorgesprek voorafgaand aan de daadwerkelijke hypnose sessie onderzoeken we eerst wat maakt dat jij jezelf telkens weer met één van je nagels tussen je tanden terugvindt. Als je hier goed over nadenkt, zal je een rode draad in deze situaties opmerken. Vaak is dit een emotie of gevoel die ervaren wordt. Bijvoorbeeld onrust, spanning, ongeduld of juist verveling.

Daarna breng ik je in hypnose waardoor we contact krijgen met jouw krachtige onbewuste brein. Dan begint de daadwerkelijke hypnotherapie. Deze sessie hypnotherapie is opgebouwd als een tweetrapsraket.

Stap 1: In het eerste gedeelte van deze sessie hypnotherapie gaan we terug in de tijd naar de allereerste keer dat jij dit gevoel (dat jouw doet nagelbijten) ervaren hebt. Vaak is dit al in de eerste zeven jaar van je leven geweest.

Stap twee van de sessie hypnotherapie; het programmeren van nieuw (wenselijk) gedrag.

In een hypnosesessie “stoppen met nagelbijten” laat ik jouw onbewuste brein onder hypnose zoeken naar andere manieren om te voorzien in de behoefte van de waarde die voorheen door het nagelbijten werden voorzien. Hierdoor heb jij het niet langer nodig om te nagelbijten.

Wat kost een sessie hypnose voor stoppen met nagelbijten

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na de sessie hypnotherapie om te stoppen met nagelbijten?

Na de hypnotherapie en de hypnose heeft er een gedragsverandering bij je plaatsgevonden. Hierdoor ben je eindelijk verlost van die vreemde gewoonte en zal je vanaf nu over verzorgde nagels en handen beschikken. En ik kan me helemaal voorstellen dat dit een enorme boost aan je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde geeft.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Van te voren had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ik vond het best spannend. Theo heeft mij hier super goed in begeleid en zonder veel moeite voelde ik de ontspanning. Ik merk nu al dat ik mijn nagels met rust laat. Totaal geen behoefte. Terwijl ik normaal dagelijks zit te bijten en pulken. Ik kom zeker nog een keer terug! Dank je wel Theo!
Kim Boekelman

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Allergieen hypnotherapie Amersfoort Utrecht Achterveld Zeist Hilversum

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort.