Hypnose zelfvertrouwen

Je weet wat je wilt, maar het kritische stemmetje in je hoofd weerhoudt je ervan om de te nemen stappen ook daadwerkelijk te zetten. Tussen je huidige leefomstandigheden en jouw droombeeld in gaapt de kloof die ‘gebrek aan zelfvertrouwen’ heet.

Is dit herkenbaar voor jou?

-  Je betrapt jezelf geregeld op negatieve gedachten over jezelf.
- Je gaat nieuwe situaties uit de weg en laat kansen liggen.
- Je vindt het lastig om complimenten in ontvangst te nemen.
- Je laat geregeld over je heen lopen en vind het moeilijk je grenzen of mening te geven.
- Je bent erg perfectionistisch.
- Je bent het zat om niet naar je volle potentie te leven.
- Je bent gemotiveerd en vast voornemens om je zelfvertrouwen een boost te geven.

Het stemt je droevig wanneer je terugdenkt aan al die dingen die je jezelf inmiddels al ontzegt, hebt. Al die kansen die je hebt laten liggen. Die vacature voor die droombaan waar je niet op gereageerd hebt, omdat je “het toch niet kan”. De feestjes waar je niet naartoe gegaan bent omdat je je zo ongemakkelijk voelt in het bijzijn van anderen. De leuke man of vrouw die je niet hebt aangesproken uit angst voor afwijzing.

Je bent er echt helemaal klaar mee. Klaar met het jezelf klein houden.

Het is tijd om je zelfvertrouwen een boost te geven. Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Hypnose zelfvertrouwen:

Hoe het werkt!

Ik heb met hypnotherapie letterlijk een heel arsenaal aan technieken tot mijn beschikking om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Deze zijn stuk voor stuk erg krachtig en vooral ook erg leuk om te ervaren. Tijdens de sessies maak ik gebruik van die technieken die op dat moment het meest bij jou aansluiten.

Ik kan ervoor kiezen om te gaan werken aan je zelfbeeld. Hierbij is het handig om te weten dat jouw onbewuste brein met je praat in de vorm van emoties en beelden. Wanneer we jouw zelfbeeld veranderen, verandert ook jouw gevoel over jezelf. Uiteraard doen we dit terwijl je onder hypnose bent zodat de boost aan zelfvertrouwen extra krachtig en blijvend is.

Ook kan ik met hypnotherapie jouw zelfvertrouwen boosten door te focussen op die situaties dat je wel degelijk zelfvertrouwen ervaart of ervaren hebt. Het is namelijk echt niet zo dat iemand nooit zelfvertrouwen heeft. Hoe laag je zelfvertrouwen ook is, ook jij kan je wel degelijke een situatie voor de geest halen waarbij je heel veel zelfvertrouwen hebt ervaren. Toch? Juist! Al is het maar bij het koken van een eitje op zondagmorgen.

Oké, toegegeven, het is wellicht een beetje een onbenullig voorbeeld, maar toch. Als je bij het koken van een ei zelfvertrouwen kan ervaren, betekent dit simpelweg dat het gevoel van zelfvertrouwen zich wel zeker in jou bevindt. En alles wat zich in jou bevind, kan je laten groeien. Want alles wat je aandacht geeft, groeit. En wanneer je onder hypnose bent, kunnen we dit gevoel ontzettend groot maken en vervolgens stevig verankeren in jouw onbewuste brein. En wanneer het gevoel zich hier verankerd dan ervaar jij zelfvertrouwen. Sterker nog; dan ben jij zelfvertrouwen. Net zoals je nu verlegen, bang of vermijdend etc. bent.

Ook kan ik je, wanneer je onder hypnose bent, positieve overtuigingen meegeven. Deze overschrijven de voor jou belemmerende overtuigingen.

En als het een specifiek doel betreft dat je behalen wilt, maar waarvan het behalen nu ondermijnt, wordt door je gebrek aan zelfvertrouwen, dan kan ik je een tijdreis laten maken. Een tijdreis naar dat moment in de toekomst waarop jij je doel behaalt, hebt en vol zelfvertrouwen in de wereld staat. Want als het waar is in je onbewuste brein dan kan de wereld alleen maar volgen.

Wat kost een sessie hypnose voor zelfvertrouwen?

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na een traject hypnotherapie voor zelfvertrouwen?

Na de hypnotherapie en de hypnose barst jij van het zelfvertrouwen. Je voelt de kracht, de motivatie en de energie die jij nodig hebt om je leven vorm te geven op jouw manier. Je hebt de schroom van je af gegooid en bent klaar om de wereld onder jouw voorwaarden tegemoet te treden.

Je durft nu wel de kansen die zich voordoen aan te pakken. Je zit lekkerder in je vel. Alsof er een last van je is afgevallen. Je staat meer in verbinding met jezelf en durft voor jezelf te gaan staan. Hierdoor zal je ook diepere connecties met anderen ervaren. Je zal je leven simpel gezegd als veel leuker ervaren.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

hypnose zelfvertrouwen amersfoort utrecht zeist amsterdam hilversum harderwijk

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort.