Hypnotherapie bij Straalangst

Heb jij last van straalangst?

Juist als het leven jouw kant op lijkt te gaan en jij succes lijkt te gaan hebben, komt die vervelende straalangst weer opzetten. Hierdoor kruip jij weer terug in de coulissen. En dit terwijl je ‘o zo graag’ op het podium wilt gaan staan en je kansen wilt grijpen.

Is dit herkenbaar voor jou?

- Je bent bang om in het middelpunt van de belangstelling te staan.
- Je hebt last van nerveusheid en angst in sociale situaties.
- Bij het praten in het openbaar of met vreemden maak je versprekingen.
- Je vermijdt situaties waarin je zou moeten stralen.
- Je merkt hoe jou straalangst je beperkt in je levensgeluk en je baalt hiervan.

Juist die situaties waar jij eigenlijk het stralende middelpunt zou moeten zijn, zoals bijvoorbeeld je trouwdag of wanneer je die goed voorbereide presentatie op het werk gaat geven, maken jou zenuwachtig en halen je uit je element.

Het stemt je droevig wanneer je terugdenkt aan al die dingen die je jezelf inmiddels al ontzegt, hebt. Al die kansen die je hebt laten liggen. Die presentatie die je niet hebt gegeven. De feestjes waar je niet naartoe gegaan bent omdat je je zo ongemakkelijk voelt in het bijzijn van anderen.

Je bent er echt helemaal klaar mee. Klaar met het jezelf te verstoppen.

Het is tijd om jouw podium te pakken. Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Het is tijd voor hypnose.

Hypnotherapie bij straalangst:

Hoe het werkt!

Ik heb met hypnotherapie letterlijk een heel arsenaal aan technieken tot mijn beschikking om jou te laten stralen. Deze zijn stuk voor stuk erg krachtig en vooral ook erg leuk om te ervaren. Tijdens de sessies maak ik gebruik van die technieken die op dat moment het meest bij jou aansluiten.

Zo kunnen we met hypnose terug in de tijd om op zoek te gaan naar het moment waarop jouw straalangst is ontstaan. Door het hier op te lossen, is het voor jou niet langer nodig om straalangst te doen. Je hebt nu namelijk een andere strategie met een andere uitkomst tot je beschikking.

In plaats van terug in de tijd te gaan, kunnen we ook vooruit in de tijd. Terwijl je in hypnose bent, visualiseer jij je ideale toekomstbeeld waarin jij aan het stralen bent. Je hebt je doel bereikt en laat dit aan de wereld zien. Vervolgens zet je vanaf dat moment telkens een stapje terug. Je stelt je elke keer voor wat de stap was die je hebt gezet voor dat moment. Dit doen we totdat jij je in mijn stoel terugvind.

Ook kan je met hypnose leren je te ontspannen op het moment dat jij in de belangstelling staat. Doordat je ontspant, ben jij in staat om te stralen.

Wat kost een sessie hypnotherapie straalangst

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na een traject hypnotherapie bij straalangst?

Na de hypnotherapie en de hypnose barst jij van het zelfvertrouwen en durf je voluit te stralen. Je voelt de kracht, de motivatie en de energie die jij nodig hebt om je leven vorm te geven op jouw manier. Je hebt je straalangst van je af gegooid en bent klaar om de wereld onder jouw voorwaarden tegemoet te treden.

Je durft nu wel de kansen die zich voordoen aan te pakken. Je zit lekkerder in je vel. Alsof er een last van je is afgevallen. Je staat meer in verbinding met jezelf en durft het podium van jouw leven te pakken. Je zal je leven simpel gezegd als veel leuker ervaren.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort.