Contact

06 25 23 80 82
theo@hypnotherapieamersfoort.nl

Bezoekadres

Bergstraat 6
3811 NH Amersfoort
Nederland

Postadres (geen bezoekadres)

Boldershof 70
3811 GS Amersfoort
Nederland

KvK Amersfoort nr.: 82275149
Btw-identificatienummer: NL003664096B08

 

Contactformulier

   

  Ervaringen

  Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
  Jennifer Wijngaard
  Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
  Hilde Bakker

  Hoe effectief is Hypnose?
  Hypnotherapie Amersfoort

   

  Hypnose

  93% succes na 6 sessies

  Cognitieve gedragstherapie

  72% succes na 22 sessies

  Psychoanalyse

  38% succes na 600 sessies

  Hypnose bij lichamelijke klachten Van Kalleveen Hypnotherapie Amersfoort

  Theo van Kalleveen

  Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

  Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.