Hypnose bij afvallen

Je wilt graag een aantal kilo’s kwijt, maar wat je ook probeert; het lukt niet. En als het lukt, komen de kilo’s al snel weer terug.

Is dit herkenbaar voor jou:

- Je baalt van die paar kilootjes te veel.
- Je hebt al verschillende pogingen ondernomen om af te vallen.
- Wellicht heb je je zelfs al laten opereren in de hoop om af te vallen.
- Je bent bekend met het jojo-effect.
- Je eet vaak uit emotie.
- Je voelt je moedeloos dat het niet lukt om af te vallen.

En toch ben je echt gemotiveerd om af te vallen en ben je bereid te blijven zoeken naar een methode die werkt voor jou.

Je bent je erg bewust van een teveel aan kilo’s en je voelt je gemotiveerd om af te vallen. Maar helaas, ondanks al je pogingen is het tot nog toe niet blijvend gelukt. Je wordt er moedeloos van en je voelt je verslagen. Verslagen door het verlangen naar eten en door het jojo-effect. Het lijkt wel of er niets aan te doen is.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Wil jij de kracht van je mind gebruiken om daarmee blijvend af te vallen? Boek dan een sessie hypnotherapie en laat je verrassen door het resultaat.

Hypnose afvallen:

Hoe het werkt!

Tijdens een hypnosetraject voor afvallen, vindt het afvallen veel meer ‘in je mind’ plaats. Ik geef je, terwijl je in hypnose bent, instructies mee waar je op zult reageren. Ik laat je zien en ervaren hoe het voor jou is wanneer je je streefgewicht hebt bereikt. Ik maak gebruik van een strategie waardoor het eenvoudig is om je streefgewicht te halen en te behouden.

De hypnose sessie zorgt er bij jou voor dat er een gezonde gedragsverandering plaatsvindt wat je proces van afvallen ondersteunt. Ook geeft het je de ontspanning die nodig is bij het afvallen.

Wat kost een sessie hypnose afvallen

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
  • prijzen zijn incl. btw
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
  • prijzen zijn incl. btw
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat van een traject hypnose afvallen?

Na het traject ben jij in staat om op een ontspannen manier af te vallen en je nieuwe gewicht te behouden. Je hebt je destructieve gewoontes ingeruild voor een gezonde levensstijl.

Het is je gelukt, je bent afgevallen en hebt negatieve gewoontes ingeruild voor positieve die jouw gezondheid ondersteunen. Dankzij hypnotherapie.

Hierdoor zal het je veel makkelijker afgaan om op het door jou gewenste gewicht te blijven. Je hebt de gezonde levensstijl namelijk al geïntegreerd. Nu dit doel eenmaal behaald is, zal je dit het vertrouwen en de motivatie geven om ook andere doelen na te streven en nog meer regie over je leven te nemen. En ik kan me helemaal voorstellen dat dit een enorme boost aan je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde geeft.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnotische effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Hypnose bij lichamelijke klachten Van Kalleveen Hypnotherapie Amersfoort

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort