Rusteloze benen behandeling met hypnose

Jouw rusteloze benen hebben een negatief effect op je dagelijks leven?

Zodra jij zit of ligt spelen jouw rusteloze benen op. Ze beginnen te tintelen, jeuken of branden. Door je benen te bewegen gaat het rare gevoel voor heel even weg. Het functioneert een beetje als wanneer je krabt op een jeukende plek.

Je irriteert je vreselijk aan je rusteloze benen en je betrapt jezelf erop dat je hier in gedachten steeds meer mee bezig bent.

Is dit herkenbaar voor jou:

- Je hebt last van kruipende, tintelende, jeukende of branderige sensaties op je benen.
- Je hebt de drang om je benen te bewegen om het ongemak te verminderen.
- Dit weerhoudt je ervan om in diepe slaap te komen.
- S ‘morgens sta je moe en brak op.
- Je rusteloze benen zijn inmiddels een obsessie voor je.
- Je voelt je depressief en piekert veel over de mogelijke gevolgen die jouw rusteloze benen met zich meebrengen.

Je rusteloze benen zorgen ervoor dat je niet in diepe slaap komt. Hierdoor word je moe wakker en heb je overdag last van vermoeidheid. Dit levert je weer stress en negatieve gevoelens op.

Het is tijd om je focus te verleggen en jezelf in staat te stellen om beter om te gaan met de klachten die door jouw rusteloze benen veroorzaakt worden!

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

 

Rusteloze benen behandeling met hypnose:

Hoe het werkt!

Rusteloze benen behandeling met hypnotherapie

Rusteloze benen worden veroorzaakt door zenuwcellen die het stofje dopamine niet goed doorgeven. Het heeft dus geen psychologische oorzaak en is dus niet iets wat je heel eenvoudig kunt beïnvloeden met mentale technieken als hypnotherapie. Wel helpt hypnotherapie je om beter om te gaan met de klachten die veroorzaakt worden door je rusteloze benen. Klachten zoals de al eerder genoemde vermoeidheid, stress en depressiviteit.

Tijdens de sessie hypnotherapie ga je in hypnose. Dit is een vorm van diepe ontspanning. In deze staat onderzoeken we samen de overtuigingen die je hebt over welke invloed je rusteloze benen op je leven hebben. Vervolgens gaan we controleren of deze overtuigingen waar zijn en of je ook op een andere manier naar de problemen die door jouw rusteloze benen veroorzaakt worden kunt kijken.

Dit kunnen we onderzoeken door, terwijl je in hypnose bent, terug te gaan naar het moment waar de overtuiging is ontstaan. Wanneer we hier zijn aangekomen kunnen we jouw overtuiging veranderen. Terwijl jij in hypnose bent kunnen we de positieve overtuigingen versterken en de negatieve overtuigingen verzwakken.

Hierdoor zal je minder focus leggen op de klachten die jouw rusteloze benen met zich meebrengen en beter in staat zijn om hiermee om te gaan.

 

Wat kost een rusteloze benen behandeling?

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat van rusteloze benen behandeling?

Na de hypnotherapie en de hypnose zijn jouw overtuigingen over welke invloed je rusteloze benen op je leven hebben verandert.

Hierdoor leg je minder focus op jouw klachten wat ervoor zorgt dat je meer ontspanning en vertrouwen zult ervaren.

Je zult beter slapen en beter in staat zijn om met je rusteloze benen om te gaan.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort