Hypnotherapie verslaving

Je hebt last van een verslaving en wilt hier nu eindelijk echt eens mee stoppen?

Je hebt een bepaalde gewoonte waar je echt mee wilt stoppen, maar deze is groter dan jouw wilskracht. Je bent verslaafd.

Is dit herkenbaar voor jou?

-  Je bent je ervan bewust dat je verslaafd bent, en wilt hier echt mee stoppen.
- Je hebt al verschillende pogingen gedaan om te stoppen met jouw verslaving.
- Ondanks al die verschillende pogingen om te stoppen met je verslaving, doe je het nog steeds.
- Jouw verslaving ondermijnd je zelfrespect, identiteit, relaties, je werk, gezondheid en je financiën.
- Jouw verslaving is een gewoonte geworden die groter is dan jouw wilskracht.
- Je voelt je hier soms moedeloos over.
- En toch ben je echt gemotiveerd om er echt mee te stoppen en bereid te blijven zoeken naar een methode die werkt voor jou.

Veel voorkomende verslavingen zijn:

- Overmatig eten.
- Shoppen.
- Internetten.
- Chatten.
- Gamen.
- Gokken.
- Sporten.
- Destructieve relaties.
- Werk.
- Seks.

Maar ook verslavingen aan middelen als:

- Roken (nicotine).
- Alcohol.
- THC.
- Cocaïne.
- GHB.
- En tal van medicaties op doktersrecept.

Je kunt zowel mentaal als lichamelijk verslaafd zijn. Maar vaak is het een combinatie. Wanneer je bijvoorbeeld verslaafd bent aan roken, is je lichaam afhankelijk van nicotine en ben je tegelijk mentaal verslaafd aan de handeling van roken: dat geeft je handen iets te doen.

Je bent je heel goed bewust van alle nadelen die jouw verslaving met zich meebrengen. Je voelt je ook gemotiveerd om te stoppen. Maar helaas, ondanks al je pogingen is het tot nog toe niet gelukt. Je wordt er moedeloos van en je voelt je verslagen. Verslagen door het verlangen naar jouw verslaving. Het lijkt wel of het groter is dan jij.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Hypnotherapie verslaving:

Hoe het werkt!

Om te stoppen met een verslaving heb jij aan één sessie hypnotherapie al genoeg. In het voorgesprek voorafgaand aan de daadwerkelijke hypnose sessie onderzoeken we eerst wat maakt dat jij telkens weer bezig bent met het vervullen van je verslaving. Als je hier goed over nadenkt, zal je een rode draad in deze situaties opmerken. Vaak is dit een emotie of gevoel die ervaren wordt. Bijvoorbeeld onrust of spanning.

Daarna breng ik je in hypnose waardoor we contact krijgen met jouw krachtige onbewuste brein. Dan begint de daadwerkelijke hypnotherapie. Deze sessie hypnotherapie is opgebouwd als een tweetrapsraket.

Stap 1: In het eerste gedeelte van deze sessie hypnotherapie gaan we terug in de tijd naar de allereerste keer dat jij dit gevoel (dat je telkens weer je verslaving doet vervullen) ervaren hebt. Vaak is dit al in de eerste zeven jaar van je leven geweest.

Stap twee van de sessie hypnotherapie; het programmeren van nieuw (wenselijk) gedrag.

In een hypnosesessie “stoppen met jouw verslaving” laat ik jouw onbewuste brein onder hypnose zoeken naar andere manieren om te voorzien in de behoefte van de waarde die voorheen door jouw verslaving werd voorzien. Hierdoor heb jij je verslaving niet langer nodig om je goed en vervult te voelen.

Wat kost een sessie hypnose bij verslaving?

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Eenmalig consult
€ 195
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak
Pakket van 3 consulten
€ 550
  • 3 x hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na een traject hypnotherapie tegen verslaving?

Na de hypnotherapie en de hypnose heb jij je verslaving niet langer nodig om je goed te voelen. Je bent eindelijk verlost van die destructieve gewoonte.

Het is je gelukt, je bent gestopt en voelt je vrij. Dankzij hypnotherapie.

Hierdoor zal je je al snel een stuk vrijer en trotser voeler waardoor je de kracht en tijd hebt om meer regie over je leven te nemen. En ik kan me helemaal voorstellen dat dit een enorme boost aan je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde geeft.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Theo is een toegankelijke rustige hypnotherapeut die met veel passie voor z’n vak mij heeft geholpen om dingen op onbewust diep niveau naar boven te trekken en aan te pakken. Hoewel ik wat sceptisch was, wist Theo hier goed mee om te gaan, stelde hij mij op mijn gemak en heb ik versteld gestaan van het hypnose effect. Een diepe ‘slaap’ en toch ben je er nog bij. Het effect van de behandeling werkt nog een tijd door en heeft mij in het alledaagse leven wat meer ruimte gegeven.
Hilde Bakker

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

hypnotherapie verslaving Amersfoort Van Kalleveen hypnotherapie

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort.