Hypnose bij stoppen met roken

Je wilt nu eindelijk eens echt stoppen met roken?

Je weet dat roken slecht is voor je gezondheid en dat merk je ook. Bijvoorbeeld aan de kortademigheid na het traplopen. Of het hoesten bij het opstaan ’s morgens.

Is dit herkenbaar voor jou:

- Je wilt echt stoppen met roken.
- Je hebt al verschillende pogingen gedaan om te stoppen met roken.
- Ondanks al die verschillende pogingen om te stoppen met roken, rook je nog steeds.
- Roken is een gewoonte geworden die groter is dan jouw wilskracht.
- Je voelt je hier soms moedeloos over.
- En toch ben je echt gemotiveerd om te stoppen met roken en bereid te blijven zoeken naar een methode die werkt voor jou.

En daarnaast kost het je ook nog een handen met geld. Heb je weleens nagerekend hoeveel jij er jaarlijks doorheen paft? Een gemiddelde roker in Nederland paft jaarlijks voor wel € 3.000,-- aan sigaretten weg. Sommigen tot wel € 6.000, -- Hoe zit dat met jou? Nu zie je al dat geld letterlijk in rook opgaan. Bedenk je eens wat voor leuke en nuttige dingen je allemaal wel niet met dat geld kunt doen.

Je bent je heel goed bewust van alle nadelen die het roken met zich meebrengen. Je voelt je ook gemotiveerd om te stoppen. Maar helaas, ondanks al je pogingen is het tot nog toe niet gelukt. Je wordt er moedeloos van en je voelt je verslagen. Verslagen door het verlangen naar nicotine en naar de trek van een sigaret. Het lijkt wel of het groter is dan jij.

Het is tijd voor een definitieve oplossing!

Stoppen met Roken en Hypnose:

Hoe het werkt!

Om te stoppen met roken heb jij aan één sessie hypnotherapie al genoeg. In het voorgesprek voorafgaand aan de daadwerkelijke hypnose sessie onderzoeken we eerst wat maakt dat jij jezelf telkens weer met een sigaret tussen je lippen terugvindt. Als je hier goed over nadenkt, zal je een rode draad in deze situaties opmerken. Vaak is dit een emotie of gevoel die ervaren wordt. Bijvoorbeeld onrust of spanning.

Daarna breng ik je in hypnose waardoor we contact krijgen met jouw krachtige onbewuste brein. Dan begint de daadwerkelijke hypnotherapie. Deze sessie hypnotherapie is opgebouwd als een tweetrapsraket.

In het eerste gedeelte van deze sessie hypnotherapie gaan we terug in de tijd naar de allereerste keer dat jij dit gevoel (dat jouw doet roken) ervaren hebt. Vaak is dit al in de eerste zeven jaar van je leven geweest.

Stap twee van de sessie hypnotherapie; het programmeren van nieuw (wenselijk) gedrag.

In een hypnosesessie “stoppen met roken” laat ik jouw onbewuste brein onder hypnose zoeken naar andere manieren om te voorzien in de behoefte van de waarde die voorheen door het rookgedrag werden voorzien. Hierdoor heb jij het niet langer nodig om te roken.

Wat kost een sessie hypnose voor stoppen met roken

Voor de hypnotherapiesessies heb je de volgende opties:

- op een mooie locatie vlak bij het centrum van Amersfoort
- bij je thuis
- online

Zowel live als online hebben zich effectief bewezen. Kies dus zelf wat je voorkeur heeft!

Stoppen met roken
in één sessie
€ 500
  • 1 hypnotherapiesessie
Maak een afspraak

Wat is Hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus die je in het dagelijks leven al duizenden keren hebt ervaren.

Bijvoorbeeld wanneer je helemaal opgaat in een spannend boek of spannende film. Of wanneer je diep in gedachten tijden het autorijden ineens beseft dat je al een stuk verder bent.

Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Wat is het resultaat na de sessie hypnotherapie om te stoppen met roken?

Na de hypnotherapie en de hypnose heb je niet langer nicotine nodig om je goed te voelen. Je bent eindelijk verlost van die nare en vieze gewoonte.

Het is je gelukt, je bent gestopt. Dankzij hypnotherapie.

Hierdoor zal je je al snel een stuk fitter voeler waardoor je de energie hebt om meer sportieve activiteiten te ondernemen. Je zal ook een hoop geld besparen. En ik kan me helemaal voorstellen dat dit een enorme boost aan je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde geeft.

Ervaringen

Hele fijne ervaring gehad bij Theo. Ik kwam met iets waar ik vanuit oude patronen tegen aan liep en hij is daar heel mooi mee aan de slag gegaan. Ik voel me beter heb veel meer rust in het vinden en ervaren van een balans rondom wat vroeger een probleem was. Zeker aan te raden om bij Theo een sessie te boeken worth it
Jennifer Wijngaard
Afgelopen dinsdag heb ik een hypnose sessie ondergaan met als doel om te stoppen met roken, en dat lukt! Mijn ervaring 4 dagen na de sessie: Ik heb vandaag en vooral gisteren een pittig aantal stress en overprikkelingsmomenten gehad tijdens m'n werk (ooit met een auto gereden zonder spiegels toevallig? Nou, ik dus niet en het is ook niet echt makkelijk haha) waar ik normaliter even afstand had gepakt zou hebben en een sigaret opgestoken zou hebben.. maar dit gebeurde toen gewoon niet.. ja de gedachten van ohh normaal gesproken zou ik.... Maar geen drang!! Echt heel bijzonder dat ik volgens mij geen gevoel meer heb of lading ervaar bij die gewoonte, en dat versterkt met de dag. *UPDATE NA BIJNA 4 MAANDEN. Tot mijn grote verbazing heb ik nog steeds geen enkele drang gehad naar een sigaret en ben ik dus nog steeds gestopt met roken! Hoe erg ik ook getriggerd raak en in de stress schiet, verdrietig word en ook bij enorme vermoeidheid(werkweek van gemiddeld 57 uur in 5dagen), er gebeurd niks.. zelfs geen herinneringen meer.. het is gewoon vervaagd en verdwenen, echt bizar!
Kitty Oudendijk

Hoe effectief is Hypnose?
Hypnotherapie Amersfoort

 

Hypnose

93% succes na 6 sessies

Cognitieve gedragstherapie

72% succes na 22 sessies

Psychoanalyse

38% succes na 600 sessies

Stoppen met roken Van Kalleveen Hypnotherapie Amersfoort Utrecht Amsterdam Hilversum Zeist

Theo van Kalleveen

Mijn naam is Theo van Kalleveen en al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen en om te verbinden. Dit was één van de redenen achter mijn wereldfietsreis en is één van de redenen waarom ik mijn hypnotherapie praktijk gestart ben.

Ik wil graag een bijdrage leveren in het welbevinden van anderen zodat zij de wereld en het leven als nog prettiger ervaren. Door eigen ervaring weet ik dat hypnotherapie hier een groot verschil in kan maken. Hypnotherapie is lekker to-the-point en praktisch. Daar hou ik van; snelle resultaten. Tijdens de sessies hypnotherapie maak ik graag gebruik van mijn gevoel voor humor. Want je weet; wanneer je kunt lachen om je probleem, is het eigenlijk geen probleem meer.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland (de grootste opleider van hypnotherapeuten in Europa). Verder ben aangesloten bij bestetherapeut.nl en werk ik samen met Yogastudio Bindi in Amersfoort.